laupäev, 2. jaanuar 2016

Tegusat uut aastat!



Kiire pilguheit veel aasta lõpus tehtule. Lisaks tassiküünaldele tegin iseendale paar küünalt ka mandariinikoore sisse. Olen nendega rahul- põlevad ilusa heleda leegiga. Pildid tehtud nii pimedas kui ka valges toas.





Mõned pajalapid lõngahävituse eesmärgil. Kuidagi ei taha varud kahaneda :)



Ja viimaseks lumehelbed. Kuna õues kuidagi lund sadama hakata ei taha, tuleb teha tubane lumesadu. Lumehelbed puuvillasest heegelniidist, raamatu 100 heegeldatud lumehelvest mustritest. Läbimõõt helvestel 5-9 cm. Kokku siiani valminud neid 30 ringis. Lumehelvestega seoses on üks mõtteidu, mida tahaks pärast kuuse väljaviimist toast järele proovida.

2 kommentaari:

  1. Imetlen alati inimesi, kes suudavad nii palju sarnaseid ehk ühesuguseid asju valmis teha. Ise olen selleks püsimatu, kuigi mulle meeldiks hullumoodi mõte, et suudan heegeldada nii 100 lumehelvest :) Nii ilusad on ja nendega jah, tekib kohe edasiarendusmõtteid.
    Lambakesed on lustakad ja kindlasti ehivad igat kööki :)
    Ja selliseid küünlaid...neid võisk proovida teha. Kas nendest õilmitseb küünla põledes ka apelsini lõhna tuppa?
    Ilusat alanud aastat teie perele!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud märkamise ja ilusate soovide eest!
      Küünlad tulid paremad kui oskasin loota. Lisasin igakspetteks paar tilka aroomiainet juurde, sellega annavad nad apelsinilõhna kätte. Eriti meeldis aga see,
      et nende tegemisel polnud tarvis tahti. Selleks jäi klementiini enda keskosa. Soovitan proovida teha.
      Ega ka mina ei kannataks teha järjest ühesuguseid asju 100 tükki. Igaüks neist on aga pisut omamoodi ja siis ei pane tähelegi, kui pihutäis jälle valmis on heegeldatud.

      Kustuta